pelatih h2
untuk permulaan blog nih bia ah aku yang start dulu ^^

kitaorang ade 17 orang semuanya..tp dr awal bukanlah 17 orangkan kawan2?pd tenga bulan tujuh 2008 seramai 16 orang pelatih dalam kelas h2..kemudian seorang daripada mereka telah mengeluarkan diri dan bbrpa mgu kemudian pulak ade dua orang yang mendaftarkan diri..^^
17 orang tersebut ialah :

~muhammad nasir
~muhamad yusof
~mohd azizee
~muhamad haziq
~anas hakimie
~zulhafizal
~khairun nisa
~nurul azira
~nur izzati
~noor syazwanni
~nur balkis
~noor aishah
~nur aisyah
~siti aishah
~nor aqidah
~norhasrul izzati
~nurul hainisal

kitaorang mengambul jurusan bm/pj/psv..taon depan lak kitaorang bakal memasuki alam ijazah..^^ selamat tinggal PPISMP..selamat berjumpa PISMP..^^

so skrg nih kitorang tengah tunggu result dengan rasa yang berdebar2..huk3 takut pun ada jua..
sedar x sedar dah tiga sem kitorang berjuang bermakna da setahun setengah dah kitaorang bersama..^^ n ade empat tahun lagik untuk kitora berjuang kt maktab nih..sama2 ah kita menganyam kenangan terindah untuk empat tahun akan datang...^^
10 Responses
  1. Samurai Says:

    ehem.....
    rasanya aq la insan pertama y komen...
    di sini sy nk btau, blog ni telah mendapat anugerah academy award...
    kranya blog ni paling popular la...
    mengalahkan facebook...
    tahniah H2...
    hua30000x


  2. haha..
    mmg ko la org first..

    ceh usop sgtlah keji..


  3. kiesz Says:

    wow!!!great!!
    terbaeklah...
    mcm ni br r bley kasi gempak slalu...
    x sangka...da maju klas H2 ni kn...hv their own blog..
    hopefully blog ni slalu la update...
    bersama-sama lah kite menghidupkannye..ok!!


  4. hik3..
    nk bg jdik gempak..

    kne ah slalu 'idop' an blog nih..
    so sume kne involve la..

    tade men sorok2 keyh..


  5. kiesz Says:

    yo!!!
    H2's member de ke yg suke men sorok2 ni???
    aik...spe ygf slalu invi hah???
    kasi explain skit?


  6. haha..
    sape eh..?
    aku ke..?

    so kne xplain ah nih..

    alah aku invi ke x ke..
    xde perubahan p0n..

    ngeh3


  7. pelatih h2 Says:
    This comment has been removed by the author.

  8. kiesz Says:

    lorgh...pe lak x de perubhn...
    klu x de prubhn yg jd....blog ni kes pe lak?
    xpe2...aq phm knape ko slalu invi(untung aq gk coz bley dpt oguri shun diatas keinvian ko tuh..hahahha)
    thanks babe...luv u!!


  9. ecah Says:

    haha..

    nih sbb tade keje k0t..

    ngeh3

    lurve u too



Post a Comment