pelatih h2
assalamualaikum kawan2...
po kabo eeaa??pada hari yg ketiga ni, sya nampak suma dah macam kembali ceria,,bagus...
xp, rasanya sya laen kot,,hehehe,,sya plk rasa cam baru pertama kali masuk kelas,,so, malu cket nak komunikasi,,,tol x??kal korg rse cam tu lah....hik3
sebenonyer,,kalo bleh nak sembang sampai pocah cermin tingkap tuh,,huhuhu
tahun ni, sya ase nak belanje dengan secermatnyer ....kerana ye puan2 dan puan2 sekalian, sya ase dah bnyak menghabiskan duit sepanjang sem-sem yg lepas..terasa bagaikan telah mensia-siakan duit yg telah diberi pula,,,ehem3..oleh itu, azam sya tahun ni ialah belanje kurang berat pon kurang,,hihihihi..
kalo bleh juge,,sya nak kurangkan kekerapan keluar,,thats mean outing la kan,,sbb, mak sya dah marah2,bising kat umah sbb dah byak kemalangan yg berlaku sepanjang cuti ari tuh..tol gak an??huhu..yg bleh kte insyaallah....
nak citer plak sal cuti ari tuh, sya tlun mak menoreh ,,hihihi,,best gak drpd tido je keje..xp 6 hari je wat keje tuh sbb sya g amek lesen kete,,malangnyer hanye test jpj yg x sempat nak amek oleh kerana terpakse melapor diri pd 4 ari bulan yg lepas..sya dah happy giler thp beng dah,,tibe2, hep call kte lapor diri 4 ari bilan,,sya kne test jpj lak 5 ari bulan,,hampeh tol,,saba je la,skunk ni dok pk ble plak nak test ,,bukan senang kite punyer cuti tuh ade ke x test jpj tuh,,,ish3...tuh yg poning kpale tuh,,fuhhh,,,
asenyer,,setakat ni aje coretan dan citer yg nak dikongsikan bersame kawan2,,,hihihi,,,k, bye3
Labels: edit post
6 Responses
  1. pelatih h2 Says:
    This comment has been removed by the author.

  2. pelatih h2 Says:

    eihh...bhasa apa yg ang gna ni...
    ada yg ak x pham rrr...






    -nasir-


  3. kiesz Says:

    ekelleh nasir..taping error jek...mcm x biase lak...
    haish~~~sya,sye simpati ngan awk nye test jpj..bkn pe bile da lme tinggai kete kekok lak nk drive blk...
    lg 1...x pasan lak sya malu2 cuking dlm klas...ish,de pape ke ni?


  4. mr.nasir Says:

    psal taping error ak x ksah...
    tp ada ayat yg dia tlis 2 yg ak kreng pham...


  5. ecah Says:

    haha..

    ape ah nasir nih..

    xgentlemen sguh..

    sya sy juge berase simpat..

    tape2 nnt cuti aye cine..

    amik test oke..


  6. wanni Says:

    ermm 1 percubaan yg baik drpd sya.. bleh jadik penulis yg berjaya nti..hehe..
    igt ecah td yg tulis, upenyer sya.. chaiyook ! korg sihat la cpt2 k..


Post a Comment